WEDSTRIJD Real Noorderwijk - Futsal Topsport Antwerpen  3 - 3  (2-2)

DATUM 17-10-2014  20:00

DOELPUNTEN Yannick Scheerens (1), Ward Vivys (1) en Niels Caers (1)

VERSLAG Futsal Friday: het grote Antwerpen komt op bezoek bij het kleine Real Noorderwijk. Eigenlijk heeft zo goed als niemand een idee wat we mogen verwachten. Wordt het een avond voetballes? Of zit er opnieuw een stunt in zoals tegen Chatelineau? Onze youngsters trappen om 20u de avond op gang en maken er een bijzonder aangename wedstrijd van, met heel veel inzet en karakter. De eerste kans van de wedstrijd is voor Real Noorderwijk, de trap van Aziz Lagouireh wordt pal op de keeper getrapt. Doch het is Antwerpen dat het eerst scoort via Dahchour in de 3e min.: 0-1. Op vrije trap verdubbelt Bouayad de score: 0-2. Tijd voor de youngsters om te tonen dat zij niet moeten onderdoen, Scheerens met de aansluitingstreffer: 1-2. En voor de rust hangen de bordjes alweer in evenwicht, deze keer is het Ward Vivys die de bezoekende goalie kan verschalken: 2-2 en meteen ook de ruststand. In de 2e helft krijgen we meer van dat, de wedstrijd gaat heerlijk over en weer, beide ploegen weren zich kranig, Caers bedient Joren Jennes: 3-2. Helaas kan Real niet lang van de voorsprong genieten, El Bouzidi brengt Antwerpen weer langszij: 3-3. Real dringt nog aan om de overwinning uit de brand te slepen, Caers treft aan het einde nog de paal, doch het blijft 3-3. Zeker en vast verdiend!

Real Beloften speelde met: Davy Van Bael, Joren Lambaerts, Joren Jennes, Pieter-Jan Hendrickx, Smail Bahloul, Aziz Lagouireh, Jasper Vivys, Ward Vivys, Brent Hendrickx, Yannick Scheerens en Yannick Arnouts.